Bemutatkozás

kep1nagy

Cégünk elődjét a Metalloglobus Rt-t 1923-ban alapította Weiss Manfréd iparmágnás. A második világháború után állami vállalatként működött, 1997-ben történt meg a cég privatizációja, majd 1999-től az üzletágak önálló társaságokká alakultak.  A Metalloglobus Fém és Építőtermék  Kereskedelmi Kft. vitte tovább az Metalloglobus csoport acél- és építőtermék kis- és nagykereskedelmi profilját.

Társaságunk alapítása óta nyereségesen működik, ill. ezt megelőzően a Részvénytársaság egyik – hasonló elnevezésű - üzletágaként funkcionált. Mára  a  hazai  acél- és  építőanyag kereskedelem egyik meghatározó – a  menedzsment többségi tulajdonában lévő, versenyképes, kedvező piaci pozíciókkal  és  pénzügyi  stabilitással  rendelkező  -  reprezentánsa.

A Metalloglobus a kereskedői tradíciók, a szakmai hozzáértés, a folyamatos széles- és minőségi árukínálat, a vonzó ár-, engedményrendszer és fizetési kondíciók alapján megbízható partnereivé vált felhasználóinak, viszonteladóinak, beszállítóinak valamint tervezőknek, kivitelezőknek egyaránt.

Cégünk  menedzsmentje a vevőkör igényeinek mind teljesebb biztosítására törekszik. Ennek érdekében fejlesztjük berendezéseinket, szolgáltatásainkat, termékeink szortimentjét és üzletpolitikánk során előtérbe helyezzük a jó minőségű, igényes acél- és építőtermékek forgalmazását.

kep2kicsiNagy hangsúlyt fektetünk kereskedelmi kapcsolatainak fenntartására és ápolására. E tekintetben elsődlegesnek tartjuk a kiszámíthatóságot, tervezhetőséget, ezért stratégiájában ezt ajánljuk üzleti partnereink részére.A fejlődés érdekében bevezettük és működtetjük az ISO 9001:2000 szabvány előírásait kielégítő minőségbiztosítási rendszert. A tevékenységet folyamatosan ellenőrzzük és a vevői észrevételeket előtérbe helyezve gondoskodunk a rendszer továbbfejlesztésről. A minőséget úgy tekintjük, mint tevékenységünk meghatározó tényezőjét, amely megrendelők megnyerésének, a piac megszerzésének, megtartásának és bővítésének a legcélravezetőbb eszköze. A termék és szolgáltatások minőségének javítása érdekében folyamatosan ellenőrizzük a beszállított anyagokat, a termelési eszközöket, az emberi erőforrásokat, a fejlesztési lehetőségeket és minősítjük beszállítóinkat.

Üzleti céljaink között szerepel, hogy ügyfeleink teljes anyagigényüket és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat egy helyről, egy kézből tudják beszerezni.

Budapest, 2015 március