Jogi képviselőnk

Dr. Polgár Ügyvédi Iroda

A Dr. Polgár Ügyvédi Iroda 2004-ben kezdte meg tevékenységét az 1998-ban létrejött Monori & Polgár Ügyvédi Iroda, valamint az 1992-ben alapított Monori, Felde és Polgár Ügyvédi Iroda jogutódaként.

Az iroda teljes jogi szolgáltatást nyújt a gazdasági élet szereplőinek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek.

A vállalkozások részére végzett jogi tevékenység felöleli a gazdasági jog szinte minden területét, a társasági jogot, a cégjogot, a munkajogot és az ügyfelek képviseletében ellátott peres, illetve peren kívüli képviseletet.

Az iroda a fentieken kívül rendszeresen képvisel magánszemélyeket is főként ingatlanügyleteik valamint általános polgári jogi, családi jogi jogvitáikkal kapcsolatos peres és peren kívüli képviselet ellátása során.

A munkatársak magyar, angol, német és spanyol nyelvtudásuknak köszönhetően hatékony szolgáltatást végeznek hazai és külföldi ügyfeleik részére.

Az iroda működésének alapelve az ügyfelek jogi ügyeinek gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása magas szakmai színvonalon. Ügyfeleik igényeit elsősorban peres eljárás megindítása nélkül, végső esetben per útján érvényesíti.

Az ügyvédi iroda munkatársai:

Dr. Polgár Károly ügyvéd  az ügyvédi iroda vezetője

Dr. Kecskés Krisztián ügyvéd
Dr. Komáromi Andrea ügyvéd
Dr. Méri Mónika ügyvédjelölt

Ivanyik Krisztina jogi asszisztens

Az iroda elérhetőségei:

Cím: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 5. III. emelet 2.

Telefon: (+36 1) 413 0237    Fax: (+36 1) 413 0238    Mobil: (+36 20) 9349 790

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban: Hétfőtől – Csütötökig 900 - 1800, Pénteken 900 - 1500

dr. Polgár Károly a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, kamarai nyilvántartási száma: 13150, a Magyar Ügyvédek Biztosítói Egyesületénél felelősségbiztosítással rendelkezik.