Elérhetőségek

Metalloglobus Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.

Telephelyünk: 1106 Budapest, Jászberényi út 57.

Telefon: (+36 1) 261-0920, 260-4487, 262 9708, 264 9351
Fax: (+36 1) 263 2615, 264 9182
Központi mobilok: (+36 30) 865 5585, 865 5586, 865 5587
Nyitvatartás: H-Cs: 07.15-15.30, P: 07.15-15.15:

Munkatársaink elérhetősége:

Név Beosztás E-mail
Harsági János ügyvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sors Ferenc ügyvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Legendi István kereskedelmi igazgató Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jeles András nyíregyházi áruházvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lengyel Tamás  projekt menedzser Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Éva acéltermékek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pálvölgyi Ágnes acéltermékek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Horváth Magdolna acéltermékek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Egri Szilvia gépészet, mélyépítés Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Kriszta gépészet, mélyépítés, hitelbiztosítás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vészi Anna építőtermék, acél, EKAER Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bukta Enikő építőtermékek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Binder Katalin építőtermékek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dobrocsiné Kohut Ildikó építőtermékek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Hajnalka
építőtermékek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Földi Zoltán fuvarszervezés  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fekete János fuvarszervezés Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pavercsik Krisztina pénzügyi munkatárs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.